Jamboree Radio

Gästbok

Välkommen , skriv gärna några rader - vi svarar alltid.

Skriv ett inlägg

Ämne: Nåddes av det sorgsna budet att Svenne Hedlund som

R.I.P. Sveriges popkung.

Skrivet av: kenth 😊

Ämne: Uppdaterat & Klart :)

Nu har vi uppdaterat både våra webbsändningar och våra appar - så nu är ljudet bättre än någonsin :)

Skrivet av: Jamboree Radio 😊

Ämne: brus mm i radio och bilradio

se tidigare inlägg. Jag vet jamboreeradio sänds via dator och app .Kommer ni att sända jamboree via radion och bilradio. Wolf fm radio.se sänds via app o webben.

Skrivet av: Göran Nirs 070 -3592138 😊
Svar:
Eventuellt kommer vi att sända via vanliga FM-bandet , men det är inget bestämt än :)

Ämne: brus mm i radio och bilradio

harslutat att sända wolf fm 88,8 i radio o bil- radio. Det bara brusar eller har åskan slaget ner i antenn . om wolf fm sänder 88,8 på annan frekvens i så fall vilken frekvens

Skrivet av: Göran Nirs 070 -3592138 😊
Svar:
Hej Göran , jag kan inte svara på det - för jag , Tomas , Åke m.fl hoppade av Wolf för några år sedan när vi startade Jamboree Radio. Jamboree Radio sänder både via webben och genom appar - du hittar våra webbsändningar och app information på jamboreeradio.se

Ämne: fest oss mig

KOm till solhaga det är galet drag här för fan, vi lyssnar På Jamboree radio och blandar grogg. självklart pratar vi även om bilar.


Skrivet av: Konny råsosse 😜
Svar:
Hej , Välkomna till GrycksboParken 28-29 juli !

Ämne: Goa glada gubbar

När jag är ute och sladdar med min amerikanare och lyssnar på jamboreeradio blir jag en go och glad gubbe.

Skrivet av: Kjell-Pink 😍
Svar:
Haha , och TACK för att du lyssnar på oss !

Ämne: Jag älskar att sladda och dricka öl

Jaag älskar fredargar för då åker jag och sladdar med min Oldsmobile från 56 och dricker öl och lyssnar på Eddie Meduza. yahoo...

Skrivet av: Jonnie 😊
Svar:
Rätt inställning !

Ämne: En upptempolåt från början av 60talet

Hörde den som hastigast på en av era slingor för några år sen...
Fick ett tag i den på ett gammalt rullband men halva låten var raderad
Det är en teen rock version av poeten Edgar Allan Poes "The Bells"
Sökt mej fördärvad på google utan resultat...kanske ni kan hjälpa till?

Keep on boppin' /Kenth

Skrivet av: kenth 😊

Ämne: Får aldrig höra denna låt.

Hörde denna låt för ett tag sen på en lokal radio men har aldrig hört den sedan dess. Är fin bit som förtjänar lite mer speltid :)

Dufftown Spey - Spirit of the night heter den!

Skrivet av: Martina Olsson 😊

Ämne: måste ni ha både jamboree och wolf fm 88,8 i dat

varför kör ni inte jamboree radio i bilen och radion .Nu heter det i bilen och vanlig radion heter wolf fm 88,8 varför kan man inte heta jamboree både i bil radion och vanlig radio. skall vi ha både jamboree radio och wolf fm i mobiltelefon räcker inte med med ett .Jag tycker att det ska heta jamboree radio i alla i vanlig radio och bilradio och i mobiltelefon.


Skrivet av: GÖRAN NIRS 😊
Svar:
Hej Göran. Vi har , hittills , beslutat oss för att inte sända på FM bandet. Frekvensen 88,8MHz ägs av Falu Kommun och ALLA föreningar som vill får sända där. Som det är just nu så är det enbart Wolf som sänder där vad jag vet , men som sagt vem som helst får sända på 88,8MHz , även Jamboree Radio om vi så beslutar - men vi vill satsa på bättre ljudkvalité och det åstadkommer vi med webb sändningar och i våra appar - vidare vill vi satsa på event , som är allt från Grycksbo Jamboree till musikresor. Ha ett riktigt Gott Nytt År !

Ämne: Musiktips

Hej! Pass på!
Nu har jag lagt ut lite raggarnusik på Spotify som jag komponerat. Det vore kul om ni vill ta del av låtar som Cabba ner och Gjutegods m. fl. Det är bara att klistra in adressen nedan:
spotify:album:3p5yNiDsIFzE87RsBEQUWx
Med vänlig hälsning
Håkan Christoffersson Edsbyn De e röck som gäller


Skrivet av: Håkan Christoffersson Håcke 😊
Svar:
Hej Håkan , skoj med ny musik - vi lyssnar igenom detta och tar med lämpliga alster. / Niklas Hilbrands

Ämne: Bilder

Hej!
Jag hörde av mig strax efter att Stray Cats spelat på Lugnet och efterlyste bilder från den kvällen och fick till svar att ni hade mycket att stå i då det helgen efter skulle vara evenemang i Grycksbo men att ni sen skulle lägga in dem... Nu är ju det ett tag sen och jag hittar inga bilder i ert galleri. Finns de någon annanstans att se?

Undrar Kerstin i Borlänge

Skrivet av: Kerstin 😒
Svar:
Hej Kerstin , ja du dessa bilder :) I dag postade jag ett USB minne till dig med bilder från STRAY CATS på Lugnet/Falun - jag skickar även ett mail till dig med lite info. / Niklas Hilbrands

Ämne: URL

Hej!

Skulle ni kunna lägga ut er URL för streaming? Jag behöver den för att kunna få igång min mottagare.

Mvh/PO


Skrivet av: PO Hörnaeus 😊
Svar:
Hej , jag misstänker att du redan fått svar via mail - om inte så skicka ett mail till radio@jamboreeradio.se så hjälper vi dig. / Niklas Hilbrands

Ämne: Appar & Webbradio

Nu är våra appar och vår webbsändning igång fullt ut.
Ni hittar dessa i listan till vänster - klicka dit och lyssna !

Skrivet av: Niklas Hilbrands 😊

Ämne: sändning i datorn

när kommer jamboree radio i datorn.Jag har laddat ner jamboree radio i mobiltelefon.

Skrivet av: Göran Nirs 😊
Svar:
Hej Den testkörs just nu , så fort vi ser att den fungerar felfritt släpper vi den - så räkna med någon vecka till bara. / Niklas

Ämne: sändning i datorn

om ni inte kommer igång snart så kan ni väl lägga ner jamboree radio .
man ju lyssna på fm radio 88,8 mzh istället.

Skrivet av: Göran Nirs 😊
Svar:
Hej Göran. Vi är nu igång , du tankar ner vår app - Jamboree Radio - från din App-store eller liknande , beroende på vilken telefon du har. På vår app ser du också vilken låt som spelas och med vilken artist. Appen kommer även att byggas ut mer framöver. Välkommen in i framtiden gällande rock´n´roll radio * musikevent * musikresor * tävlingar , m.m.

Ämne: När börjar ni sända???

Ni skriver att "inom kort börjar Jamboree radio sända", det har ni skrivit i 6 månader nu, vad är inom kort för er???????

Skrivet av: Kjell Lindqvist 😊
Svar:
Hej Kjell. Ja vi vet , och det ärliga svaret är att vi är fullt uppe innan midsommar. Vi håller på att testköra apparna nu. Det har tagit alldeles för lång tid , men vi vill göra allt "by-the-book" , eftersom vi vill ha möjligheten i framtiden att lägga in reklam och/eller nyheter. Vi vill kunna marknadsföra våra event såsom musikresor , spelningar , fester m.m. Allt detta tar en jäkla massa tid och kostar en hel del pengar - därav den långa startsträckan. Men , snart så !

Ämne: sändning i datorn

Hej på er .När sänder ni Jamboree radio i datorn. Om ni sänder redan jamboree radio i datorn vart skall man göra då och hur med inställningar.

Tacksam om svar till min e-post adress.

Med Vänliga Hälsningar från Göran HEDEMORA.Skrivet av: Göran Nirs 😊
Svar:
You Got Mail

Ämne: Sändning i vanlig radio

Hej.
Kul att ni ska komma äntligen kommer igång med era sändningar men varför sänder inte ni också på 88.8mhz? Enligt kommunen får vem som helst sända där, vi gjorde det i högskolan.
Kram, Åsa.

Skrivet av: Åsa Eriksson 😊
Svar:
Hej Åsa. Japp , strax är våra sändningar up-and-running. Och JA , jag vet att vi sagt det tidigare - men vi vill att alla appar och tillägg ska fungera från första början - så TACK för ert tålamod. Gällande sändningar på FM frekvensen 88.8MHz så har du helt rätt , frekvensen och därmed sändningsrättigheterna ägs av Falu Kommun - och vem som helst får sända där. Det är bara att du/ni/man höra av sig till Falu Kommun. Som det är just nu så är det bara Wolf FM som sänder , men tidigare har såväl högskolan , media , kommunen själva samt ett par till föreningar & företag sänt på 88.8MHz. Gällande Jamboree Radio AB så har vi valt att inte sända via FM-bandet , detta beror på att vi på sikt ska införa såväl reklam som tävlingar och event m.m. Vi kommer att hålla oss till appar och webb sändningar. Ha en fortsatt trevlig vår , vi hörs i etern ! mvh / Niklas Hilbrands Jamboree Radio AB

Ämne: Ang Wolfradion

Förstår inte varför ni ska starta en radiostation och fixa konkurrens mot den ursprungliga radiostationen och ha typ samma rockradio station som den ursprungliga wolf stationen och flytta över wolffm.se domänen och ha den till eran nya station..?

Om nu någon av er äger den domänen, varför då inte sälja den eller byta den så att den ligger kvar på samma station som den har legat i under alla år eftersom folk har den adressen sen tidigare..?

Vad är syftet med det..?
Oenigheter er emellan eller vad är det som har hänt, eftersom delar av er nu är på den här sidan...?

Något är det som är fel iallafall.

Skrivet av: Challe 😊
Svar:
Hej Challe. Det finns ingen anledning att ta alla anledningar offentligt - men den korta versionen är att många av oss som var med och startade upp Wolf FM vill ta radion till nästa nivå. Vi vill få en bättre teknisk nivå på utljudet , vi vill göra fler musikevent - där STRAY CATS - är ett utmärkt exempel , vi anser att vi i framtiden måste bli reklamfinansierade för att för huvud taget kunna genomföra de program och event vi önskar o,s,v. Ett annat tungt vägande skäl är att den nya styrelsen i Wolf FM inte längre ville vara med och anordna Wolf GrycksboParken tor-fre v30 , som vi nu i sommar anordnar för nionde året i rad , vi som var med och startade Wolf GrycksboParken tor-fre v30 finns alla nu i Jamboree Radio och vi fortsätter som sagt givetvis med att anordna denna häftiga fest i GrycksboParken. Vi noterar vidare att Wolf FM inte längre gör några livesändningar utanför studion , 2018 t.ex var det första året på 20 år som dom inte sände från någon cruising , det var första gången på 15 år dom inte hade någon Uppesittarkväll o.s.v. Vi vill göra allt det där och som sagt en hel del event. Alla dessa idéer och framtidsplaner passar inte in i en liten ideell förening som Wolf FM - därför startade vi Jamboree Radio AB , med samma drivna människor som en gång var med och byggde Wolf FM. Vi ser det inte som en konkurrent till Wolf FM , det finns hundratals om inte tusentals radiostationer som man kan lyssna på via webben , Jamboree Radio är en av dem och vårt mål är att bli den bästa :) Sedan gällande wolffm.se så har den domänen alltid varit privatägd och det har aldrig varit någon diskussion om detta - och den nya styrelsen ordnade snabbt en ny domän så vi ser inget problem alls i det. Att det finns olika uppfattningar är helt rätt och det är som jag inledde detta svar en av anledningarna till att många av oss valt att hoppa av från Wolf FM och starta Jamboree Radio. Vi önskar Wolf FM all lycka i framtiden , det finns såväl plats som lyssnare för oss alla.

Ämne: 88.8MHz

Ni om någon måste väl veta varför radiosändningarna inte fungerar.
Kom med ett ordentligt svar.

Skrivet av: Tommy Eriksson 😊
Svar:
Hej Tommy. Nej , vi inom Jamboree Radio vet inte varför Wolf FM 88,8 har så mycket strul med sina utsändningar. Skicka ett mail till radio@wolffm.se så ser jag till att deras nuvarande ordförande Anders Kneckt får det - så återkopplar han till dig. Inom kort så kommer Jamboree Radio att starta sina utsändningar , vi kommer enbart att sända via appar. Vi kommer förutom att leverera Sveriges bästa utbud av rock´n´roll & rockabilly in i era nytvättade öron - även att arrangera ett flertal musik och kalas event. Det största i sommar är givetvis STRAY CATS ! Veckan efter Stray Cats så anordnar vi , för nionde året i rad - Wolf GrycksboParken tor-fre v30 !

Ämne: 88,8

Hej! Är det slut på sändningarna på 88,8 ? Mvh Janne J.

Skrivet av: Janne Johansson 😊
Svar:
Hej Janne. Helt uppriktigt så vet jag inte. Du kan skicka ett mail till radio@wolffm.se så ser jag till att den befintliga styrelsen i Wolf FM får det. En av flera anledningar till att vi håller på att starta upp jamboree Radio är just att vi ( t.ex jag , Tomas Öberg , Åke Lindqvist , Jonny Sörlie m.fl ) anser att Wolf FM är inne på fel spår. Tittar man t.ex tillbaka på 2018 så var det första gången på över tio år dom inte sände från Falu Cruisingen , först gången på femton år dom inte gjorde någon Uppesittarkväll , inte många nya program , inga nya jinglar , appar som fungerar ganska dåligt , inga event m.m. Jag , Tomas Öberg och Åke Lindqvist var dem som startade Wolf GrycksboParken tor-fre v30 i GrycksboParken , därför var det helt naturligt att Jamboree radio nu tar över Wolf Fm´s del i detta. I sommar anordnar vi Wolf GrycksboParken tor-fre v30 för nionde året i rad! Vidare så gör vi det gigantiska eventet med att ta hit STRAY CATS ! , bl.a dessa event samt en radio i världsklass håller vi på att bygga upp. Vi ser framåt och ska bli den ledande rock´n´roll stationen. Våra sändningar startar upp inom bara några veckor.

Ämne: Fråga

När kan man lyssna på den nya stationen? Ser fram emot detta!

Skrivet av: Erik Westling 😊
Svar:
Hej Erik. Vi kommer igång med våra sändningar under februari månad - all vår tid sedan i höstas har gått åt till att ro Stray Cats dealen i land. Tack för ditt tålamod !

Ämne: STRAY CATS Biljketter

Biljetterna till Stray Cats på Lugnet / Falun släpps fredag 25 januari kl 09:00 på Ticketmaster - www.ticketmaster.se -

Skrivet av: Stray Cats biljetter 😍

Ämne: TEST

Testar den nya gästboken, 1 2 3 4 5 6 7 Hej hej

Skrivet av: Niklas Hilbrands 😊
<<< 25 Tidigare inlägg