Jamboree Radio

Gästbok

Välkommen , skriv gärna några rader - vi svarar alltid.

Skriv ett inlägg

Ämne: Tack

Hej. Jag vill dels tacka för mycket bra musik i er kanal och dels be er sätta ut lite tydligare om när ni sänder live från olika ställen. Det är toppen när ni sänder från bilträffar och musikuppträdanden men skriv gärna det långt i förväg. Vi ses i Grycksbo i juli :)

Skrivet av: Kalle Lyssnare 😊
Svar:
Hej Kalle. Tack för ditt inlägg och TACK för din positiva feedback. Närmast på programmet står Hockey matchen mellan Frölunda - Leksand som vi sänder i vår eminenta Grycksbo Station onsdag 3 april - vi är där från ca 17:30 tiden - Matv´chen börjar 19:00 - lättare mat & "diverse" drycker finns givetvis att köpa på plats - OBS : ENDAST FÖR MEDLEMMAR ! ( ni som ännu inte är medlemmar i vår unika Jamboree Radio Club blir det genom att Swisha 200:- till 123 65 94 147 )

Ämne: NY TÄVLING !

NY TÄVLING !

För varje medlem ni värvar får både ni och den nya medlemmen en lott - dragning söndag 3 mars - priset denna gång är ett presentkort på 3.000:- på antingen COOP eller ICA ( vinnaren väljer själv )

Skrivet av: Niklas Hilbrands 😊
Svar:
Stort TACK för alla ni som var med i tävlingen , ny tävling kommer nu under våren.

Ämne: Tack!

Hej Jamboree Radio.
Ett jättestort tack för medlemskvällen i eran station. Vilket häftigt hus och vad bra det ser ut att bli. Jag hoppas på fler medlemskvällar.
ps /I dag värvade jag två till medlemmar :) /ds
Hälsningar Roffe

Skrivet av: Roffe 😊
Svar:
Hej Roffe. Tack själv och självklart blir det fler Hejsan Hoppsan Medlemskvällar. Och ett stort TACK för att du hjälper oss att värva fler medlemmar - vi kommer strax att gå ut med en "värvningstävling" - mer info inom kort kommer via våra SMS-utskick till er medlemmar.

Ämne: tråkigt med slinga

efter en veckas lyssnade börjar det att bli jönigt att lyssna på en slinga, det finns så många web radiostationer, så det gäller att sticka ut lite, jag vill ha radioprogram där någon säger nåt mellan låtarna, eller dela upp i olika program med olika inriktningar t.ex. pop. rock, country osv. en station som har ett liknande upplägg är /www.radiofryksdalen.se. där finns en del att lära av. annars konkurrerar ni bara med Wolf, om vem som har minst tråkiga slingan

Skrivet av: Conny 😒
Svar:
Hej , jag hänvisar till mitt förgående svar - d.v.s. att det kommer att bli en hel del både live sändningar förinspelade program. Just nu lägger vi mycket av vårt fokus på att få till vår station i allmänhet och vår nya studio i synnerhet. Du har helt rätt att det finns tusentals web stationer att lyssna på -men Jamboree Radio är mer än så , förutom att sända enbart musik så vill vi fortsätta göra event , musikresor m.m. Och sist men inte minst - vi vill bevara och med bravur hålla Grycksbo Station levande - det är ytters få ( om någon ) radiostation som huserar i en så unik och historisk byggnad med så mycket själ och historier som Jamboree Radio gör i just Grycksbo Station. Så vi anser inte att vi enbart är en i mängden - men tills vi får allt på plats så är vår slinga bättre än att det är tyst. Så stort TACK för fortsatt tålamod - du kommer inte att bli besviken.

Ämne: live sändningar?

har ni några planer på live sändningar framöver el. blir det bara en slinga som kommer att gå hela tiden?

Skrivet av: Conny 😒
Svar:
Hej. Ja absolut - det blir en hel del både live sändningar förinspelade program. Just nu lägger vi mycket av vårt fokus på att få till vår station i allmänhet och vår nya studio i synnerhet. Men den som väntar på något gott ,,,,,,

Ämne: samsändning med Wolf

jag lägger mig i diskussionen om ev. samsändning med Wolf, så vet ingen hur länge Wolf har tillgång till studion uppe i Lugnet skolan`? eftersom Kommunen äger studion och även rättigheten till frekvensen 88,8 mhz, nu efter en massa år har Kommunen kommit på att ingen hyra har betalats för studion. men har tagit på sig att det är Kommunen som gjort fel, studion kostar Kommunen en peng för att underhålla eftersom det uppstår en hel del driftstörningar. så framtiden för Wolf radio är kanske osäker då det kan tillkomma lite avgifter till Kommunen för att ha tillgång til studion, oxh en ev. samsändning över frekvensbandet med för en hel del avgifter för Jamborre som det i nuläget kanske inte finns ekonomi till? det kostar en hel del Stim avgifter att sända ut i etern.

Skrivet av: Conny 😊
Svar:
Hej , igen. För det första så vill nog alla föreningar ha såväl gratis hyra som gratis el & värme. Jamboree Radio skulle då väldigt gärna ta emot det. Sedan gällande hyresuppgörelsen mellan Falu Kommun och Wolf FM så är den givetvis helt och hållet deras ensak , men att även Wolf ska betala hyra är väl ingen skräll nu när kommunen går igenom samtliga avtal ( ta t.ex. oenigheten med Halkbanan ) Alla föreningar oavsett inriktning och hyresnivå måste via egna insatser , medlemsavgifter , eventuella bidrag , olika event m.m. bära sig själva. Det finns hur måga föreningar som helst som varje dag kämpar med sin överlevnad. Sedan till själva FM bandet 88,8MHz - detta ägs av Falu Kommun , ingen annan. Vilken förening som helst kan sända på 88,8MHz , även naturligtvis Jamboree Radio. Hur kommunen i framtiden tänker göra med frekvensen 88,8MHz vet nog bara kommunen själva om ens dom. Dom har ingen egentlig användning för den frekvensen sedan både Media och Högskolan gått över till digitala sändningar. Och vid t.ex. en akut nödsituation så bryts ju både lokal och riksradion sina sändningar , att dom i det läget skulle behöva alla dessa närradio frekvenser känns inte särskilt troligt. Kontentan tror vi är att om frekvensen 88,8MHz ska överleva över tid så måste de föreningar som utnyttjar den även stå för de kostnader som den medför , det bästa vore då att så många föreningar som möjlig ville sända radio så att kostnaden per förening är hanterbar.

Ämne: då var det bara jag igen

jävlars vilken bra musik ni spelar, tredje dagen i rad jag lyssnar, trevligt med lite omväxling och ny musik när man har tröttnat på slingan på Wolf

Skrivet av: Conny 😉
Svar:
Hej , Tack för feedbacken , vårt musikutbud utökas hela tiden , men det tar lite tid eftersom vi lägger in uppgifter om artist , låt , längd o.s.v - men det tar sig :)

Ämne: nyvunnen lyssnare

är en trogen lyssnare av Wolf Fm, men jag råkade på er station av en händelse så jag tänkte, att jag ger den en chans och måste säga att det jag hörde under den tid jag lyssnade blev en positiv upplevelse med en blandning av Country influenserad Rock´roll. vilket passade mig bra, och ett extra plus för info om låt och artist står att läsa tack pöjkä, bra jobbat

Skrivet av: Conny 😊
Svar:
Hej Conny. Stort Tack för att du lyssnar på oss. Att ha med information om vilken låt & artist det är känns viktigt för många så det har vi lagt ner mycket tid på - kul att det uppskattas. Må väl !

Ämne: Jamboree Radio Clun

Jamboree Radio Club !
Då har vi sjösatt vårt senaste projekt . d.v.s Jamboree Radio Club ? För 200:- / år så blir ni medlem i vår eminenta klubb där ni förutom att ni bidrar till att vår radiostation i Grycksbo Stationshus inte bara överlever utan även vidareutvecklas , även får inbjudningar till medlemsevent , rabatter på samtliga våra tillställningar m.m.
Ni kan antingen Swisha på nr 123 65 94 147 eller betala via bank.giro nr 5882-1448
OBS : Glöm inte att skriva med ert namn och adress på inbetalningen - ni som betalar via Swish kan maila oss er adress så skickar vi er medlemskortet , maila till radio@jamboreeradio.se
Det medlemskapet ni betalar nu under hösten , 200:- , gäller givetvis under hela 2024.
Stort TACK på förhand?


Skrivet av: Jamboree Radio 😊

Ämne: Hopslagning tips

Tack för ditt svar :: se tidigare inlägg.
Mitt förslag är spela jamboree på fm bandet varannan vecka.
och Wolff Ex udda veckor jamboree
jämna veckor wolf fm på fm bandet
Tack för bra musik och låtar
Tycker bäst om rocka Billy o rock och country musik.
MED VÄNLIG HÄLSNING GÖRAN.

Skrivet av: Göran Nirs 😊
Svar:
Hej Göran. Tack för din fråga / ditt förslag. Jag kan helt ärligt inte ge dig ett riktigt svar på detta - vi får verkligen se vad som händer i framtiden. Anledningen till mitt vaga svar är att även Falu Kommun har varit i kontakt med oss gällabnde framtiden för deras FM-band 88,8MHz. Så jag får helt enkelt återkomma i frågan , men det kommer helt klart att bli en del förändringar. Ha en fortsatt fin sommat och Tack för att du lyssnar på oss. mvh Niklas Hilbrands Jamboree Radio

Ämne: hopslagning

Varför slår ni inte Wolf fm o jamboree
så man slipper växla mellan Wolf fm o jamboree, på App o Web
sänder bara Wolf fm på bilradion DET VORE BÄTTRE ATT HA EN STATION ATT
LYSSNA PÅ. T.EX ENDERA WOLF FM ELLER JAMBOREE.

Skrivet av: Göran Nirs 070 -3592138 😊
Svar:
Hej Göran. Nu blir det ett litet långt svar men jag vill förklara bakgrunden till vårt svar. Jag , Tomas Öberg och Åke Lindqvist ( tillsammans med några andra eminenta människor ) ruskade 2001 liv i Wolf FM efter att dom hade levt ett allt mer borttynande tillvaro. Vi ordnade med liveprogram , vi startade upp hemsidan , webbsändningar m.m. Men när vi sedan 2011 ville anordna det första Grycksbo Jamboree så röstade ett flertal inom Wolf nej till detta. Trots det drev vi med knapp majoritet igenom detta. Vi ville sedan utveckla radion med fler event men alla var inte med på dom tankarna - så därför hoppade vi av och startade upp Jamboree Radio. Vi ville förutom att sända bra radio göra det ifrån en egen Radiostation och inte vara inhyst i en skolkällare , vi ville även göra betydligt fler liveprogram , fler musikevent och även musikresor m.m. Förutom att Jamboree Radio fortsätter göra Grycksbo Jamboree ( alltid torsdag-fredag v.30 ) så tog vi hit Stray Cats och har mycket fler event i vår pipline. Vi håller även på att iordningställa vår Radiostation som finns i Grycksbo Station. Ett ställe där vi förutom sänder radio ifrån även kommer att ha medlemsevent o.s.v. Sedan gällande FM bandet och frekvensen 88,8 MHz , den ägs till 100% av Falu Kommun och vilken förening som helst kan ansöka om ett sändningstillstånd och sedan börja sända där - även Jamboree Radio men vi har hittills valt att avstå. Vad som sker i framtiden är än så länge skrivet i stjärnorna. Så , med de inriktningen vi vill ha med Jamboree Radio och med alla de sköna människor vi redan har knutit till stationen ( och fler är på väg in ) så ser vi i dagsläget ingen fördel alls med att slå oss samman med någon annan förening. PS / Snart öppnar vi upp för att bli medlem i vår "Jamboree Radio Club" ett medlemsskap med många fina fördelar och sammankomster / DS Ha en riktigt fin sommar. Mvh Niklas Hilbrands Jamboree Radio

Ämne: Radiostation i Grycksbo

Hej alla.

Inom kort så kommer vi att öppna upp vår Radiostation i Grycksbo. Det blir en lokal där vi kan ta emot besök , göra medlemsträffar m.m. m.m.

Med bästa hälsningar från oss på Jamboree radio.

Skrivet av: Jamboree Radio 😍

Ämne: Nåddes av det sorgsna budet att Svenne Hedlund som

R.I.P. Sveriges popkung.

Skrivet av: kenth 😊

Ämne: Uppdaterat & Klart :)

Nu har vi uppdaterat både våra webbsändningar och våra appar - så nu är ljudet bättre än någonsin :)

Skrivet av: Jamboree Radio 😊

Ämne: brus mm i radio och bilradio

se tidigare inlägg. Jag vet jamboreeradio sänds via dator och app .Kommer ni att sända jamboree via radion och bilradio. Wolf fm radio.se sänds via app o webben.

Skrivet av: Göran Nirs 070 -3592138 😊
Svar:
Eventuellt kommer vi att sända via vanliga FM-bandet , men det är inget bestämt än :)

Ämne: brus mm i radio och bilradio

harslutat att sända wolf fm 88,8 i radio o bil- radio. Det bara brusar eller har åskan slaget ner i antenn . om wolf fm sänder 88,8 på annan frekvens i så fall vilken frekvens

Skrivet av: Göran Nirs 070 -3592138 😊
Svar:
Hej Göran , jag kan inte svara på det - för jag , Tomas , Åke m.fl hoppade av Wolf för några år sedan när vi startade Jamboree Radio. Jamboree Radio sänder både via webben och genom appar - du hittar våra webbsändningar och app information på jamboreeradio.se

Ämne: fest oss mig

KOm till solhaga det är galet drag här för fan, vi lyssnar På Jamboree radio och blandar grogg. självklart pratar vi även om bilar.


Skrivet av: Konny råsosse 😜
Svar:
Hej , Välkomna till GrycksboParken 28-29 juli !

Ämne: Goa glada gubbar

När jag är ute och sladdar med min amerikanare och lyssnar på jamboreeradio blir jag en go och glad gubbe.

Skrivet av: Kjell-Pink 😍
Svar:
Haha , och TACK för att du lyssnar på oss !

Ämne: Jag älskar att sladda och dricka öl

Jaag älskar fredargar för då åker jag och sladdar med min Oldsmobile från 56 och dricker öl och lyssnar på Eddie Meduza. yahoo...

Skrivet av: Jonnie 😊
Svar:
Rätt inställning !

Ämne: En upptempolåt från början av 60talet

Hörde den som hastigast på en av era slingor för några år sen...
Fick ett tag i den på ett gammalt rullband men halva låten var raderad
Det är en teen rock version av poeten Edgar Allan Poes "The Bells"
Sökt mej fördärvad på google utan resultat...kanske ni kan hjälpa till?

Keep on boppin' /Kenth

Skrivet av: kenth 😊

Ämne: Får aldrig höra denna låt.

Hörde denna låt för ett tag sen på en lokal radio men har aldrig hört den sedan dess. Är fin bit som förtjänar lite mer speltid :)

Dufftown Spey - Spirit of the night heter den!

Skrivet av: Martina Olsson 😊

Ämne: måste ni ha både jamboree och wolf fm 88,8 i dat

varför kör ni inte jamboree radio i bilen och radion .Nu heter det i bilen och vanlig radion heter wolf fm 88,8 varför kan man inte heta jamboree både i bil radion och vanlig radio. skall vi ha både jamboree radio och wolf fm i mobiltelefon räcker inte med med ett .Jag tycker att det ska heta jamboree radio i alla i vanlig radio och bilradio och i mobiltelefon.


Skrivet av: GÖRAN NIRS 😊
Svar:
Hej Göran. Vi har , hittills , beslutat oss för att inte sända på FM bandet. Frekvensen 88,8MHz ägs av Falu Kommun och ALLA föreningar som vill får sända där. Som det är just nu så är det enbart Wolf som sänder där vad jag vet , men som sagt vem som helst får sända på 88,8MHz , även Jamboree Radio om vi så beslutar - men vi vill satsa på bättre ljudkvalité och det åstadkommer vi med webb sändningar och i våra appar - vidare vill vi satsa på event , som är allt från Grycksbo Jamboree till musikresor. Ha ett riktigt Gott Nytt År !

Ämne: Musiktips

Hej! Pass på!
Nu har jag lagt ut lite raggarnusik på Spotify som jag komponerat. Det vore kul om ni vill ta del av låtar som Cabba ner och Gjutegods m. fl. Det är bara att klistra in adressen nedan:
spotify:album:3p5yNiDsIFzE87RsBEQUWx
Med vänlig hälsning
Håkan Christoffersson Edsbyn De e röck som gäller


Skrivet av: Håkan Christoffersson Håcke 😊
Svar:
Hej Håkan , skoj med ny musik - vi lyssnar igenom detta och tar med lämpliga alster. / Niklas Hilbrands

Ämne: Bilder

Hej!
Jag hörde av mig strax efter att Stray Cats spelat på Lugnet och efterlyste bilder från den kvällen och fick till svar att ni hade mycket att stå i då det helgen efter skulle vara evenemang i Grycksbo men att ni sen skulle lägga in dem... Nu är ju det ett tag sen och jag hittar inga bilder i ert galleri. Finns de någon annanstans att se?

Undrar Kerstin i Borlänge

Skrivet av: Kerstin 😒
Svar:
Hej Kerstin , ja du dessa bilder :) I dag postade jag ett USB minne till dig med bilder från STRAY CATS på Lugnet/Falun - jag skickar även ett mail till dig med lite info. / Niklas Hilbrands

Ämne: URL

Hej!

Skulle ni kunna lägga ut er URL för streaming? Jag behöver den för att kunna få igång min mottagare.

Mvh/PO


Skrivet av: PO Hörnaeus 😊
Svar:
Hej , jag misstänker att du redan fått svar via mail - om inte så skicka ett mail till radio@jamboreeradio.se så hjälper vi dig. / Niklas Hilbrands
<<< 25 Tidigare inlägg